Wat doen wij

HomeWat doen wij

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

DREAM BIG

Of je nou op zoek bent naar een ontwerp, naar drukwerk of signing; wij hebben alles in huis voor het  realiseren én leveren, van autobelettering tot zuilen.

HUISSTIJL (LOGO) ONTWERP

Corporate identity: door vorm, typografie en kleur consequent toe te passen creëren wij herkenbaarheid voor uw bedrijf of merk waarbij uw doelstellingen en visie worden ondersteund.

DRUKWERK

Al uw drukwerkopdrachten worden snel en professioneel gerealiseerd. Vooraf ontvangt u een passende offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Met responsieve webdesign heeft u een website die zich aanpast aan het apparaat van uw gebruiker. Uw website blijft van goede kwaliteit op zowel smartphones en tablets als op een PC of laptop.

WEBSHOPS

Webshops en e-business zijn sterk in opkomst en steeds meer mensen winkelen online. Maar hoe kunt u deze klanten het beste bedienen? Hoe maakt u online winkelen veilig, betrouwbaar en aantrekkelijk? Welke technieken zijn geschikt om een webwinkel te beheren? En hoe zorgt u ervoor dat klanten uw website vinden en gaan kopen bij uw webshop? Yordsigngeeft u graag persoonlijke begeleiding.

GROOTFORMAAT PRINTEN

Of het nu gaat om grote spandoeken, stickers (contour gesneden) of een roll-up banner. Wij kunnen alles snel leveren indien nodig.

(AUTO)BELETTERING

Autoreclame is na mond-tot-mondreclame een van de best werkende methodes om de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie te vergroten. Het is een relatief voordelige reclame-uiting met een lange levensduur.

BEWEGWIJZERING

Bewegwijzering is er op gericht mensen zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te leiden. Een routingsysteem biedt echter ook kansen om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht van het publiek te brengen, omdat de huisstijl van uw organisatie in deze routingsystemen is verwerkt.

LICHTRECLAME

Door middel van (licht)reclame wordt uw winkel of bedrijfspand nog eens extra onder de aandacht gebracht. Wij voeren dit op diverse manieren voor u uit. Denk aandoorletters, neonsystemen, lichtbakken, reclamezuilen en freesletters.

FOTOGRAFIE & VIDEOBEWERKING

Met persoonlijke beelden krijgt uw boodschap een extra dimensie. Laat foto's en/of video's het verhaal vertellen op uw eigen manier. Van portret tot locatieshoots en van bedrijfs- tot productiefilm, al dan niet met behulp van een drone. Alles is mogelijk.

PROGRAM SKILLS

Adobe Illustrator
99
Adobe Indesign
98
Adobe Photoshop
99
Adobe Premiere Pro
97

YORDSIGN SKILLS

Huisstijlen
100
Drukwerk
97
Signing
99
Montage
98

pattern
https://yordsign.nl/wp-content/themes/maple/
https://yordsign.nl/
#de0079
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/yordsignnl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off